Monday, April 2, 2018

Κίσσαβος Όλυμπος μετα ανωμαλίας!

Ήταν όλα χάλια.
Χάλια χάλια χάλια
Μια μεγάλη πανσέληνος όλο το βράδυ να φέγγει σα τεράστιο λαμπατέρ
πάνω απο τα κεφάλια μας.
Το ασταμάτητο γλυκό κελάρισμα απο το ποταμάκι δίπλα μας
σε συνδιασμό με το νανούρισμα του αέρα που περνούσε ανάμεσα απο τα θεόρατα πεύκα
με έκανε να αναλογίζομαι στριφογυρνόντας στο σλιπιμπανγκ τι τα θέλω τα χιλιάστερα γαμώτι και μετά να μπω σε ποιο βαθεια θέματα και συλλογισμούς που αποσχολούν την ανθρωπότητα περι το αληθινό νόημα της ζωής μέσα σε αυτόν τον μάταιον και ανίθηκον κόσμον, αν πρέπει να αλλαξω πάροχο και ποιος φωτογραφικός φακός ταιριάζει με το καινούργιο λαιφ στάιλ.








Ίσως να φταίει και η άκρος χορτοφαγική μου δίαιτα το τελευταίο διάστημα η απότομη έλλειψη πτωμαίνης έχει σημαντικές  παρενέργειες απο ότι βλέπω.

Βάζω ενα τραγουδάκι να ζεσταθώ και συνεχίζω



Δεν μας έβρεξε καθόλου ούτε πολύ κρύο ούτε μας έκανε ζέστη
χάλια σε λέω χάλια.
Ομίχλες κοτρόνες κατολισθήσεις  σπέσιαλ χιόνια με αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου σπέσιαλ πασπαλισμένα με άμμο απο Σαχάρα μας έβαζε σε ένα ποιο διεθνηστικό αντβέ-τουρ μουντ, πολίτες του κόσμου ένα πράμα.
Βαρέθηκα να περνάω ποτάμια
ποτάμια μετά απο λίγο  ποτάμια πάλι ποτάμια και λίγο ποιο κάτω πάλι ποτάμια.
Κάποιος μας έκανε σαμποτάζ όμως δεν εξηγείται αλλιώς κάποιος κάτι άγνωστο ταυτότητας ενεργειακό πεδίο δρούσε σε όλο αυτο το αρνητικό κλιμα για να περάσουμε ακόμη ποιο χάλια.
Απο όπου θέλαμε να πάμε δρόμοι κλειστοί και απροσπέλαστοι είτε ρίχναν δέντρα στην μέση του δρόμου είτε τεράστιους λίθους είτε χιόνια Σαχαρίτικα.
Ο συμπλέκτης του Γιώργου οφ απο την αρχή της βόλτας ενα καρφί στο πίσω Καρού μου που σώθηκε με μαύρο μακαρόνι σε ενα ξυνισμένο βουλκαναζάτορα,
 μια βίδα απο το πουθενα βίδωσε στο  Χαιντενάου του Δημήτρη,
άστα να πάνε ρε φίλε.

 Και όλα αυτά φαντάσου ξεκίνησαν απο μια πρόταση για κοπάνα
στις μοτοσυναντήσεις του Αdvride.

Τι ήθελα και πήγα
τι ήθελα και πήγα θα με μείνει να το θυμάμαι.

Είναι και αυτό το περίεργο πασχαλιάτικο κλίμα της νεκρανάστασης, η Σαλλλονίκη που λέει το νερό νεράκι και η άλλη μισή Ελλάδα να έχει  πλημμυρίσει.
Οι ειδήσεις να κράζουν αβέρτα οτι ναι ήρθε η ώρα που περιμέναμε τόσο καιρό, θα πάρουμε την αγιά σοφιά γιατί οι Τούρκοι θα μας την πέσουν επιτέλους και να δούμε τι θα την κάνουμε επιτέλους.
Στο καπάκι ανέκδοτα της κυβέρνησης οτι έφτασε ο καιρός που θα απαλαγούμε απο τα μνημόνια βασικά τι έφτασε βγήκαμε και σαν να μην φτάναν ολα αυτά ο Μάρκος ο Ζούκερμπεργκ ιδρυτής του φεισμπουκ έσβησε τον εαυτό του απο το φέισμπουκ και γράφει τώρα στο τουίτερ .
Αν είναι δυνατόν τι κάνουμε και καθόμαστε ακόμη, ήρθε ο καιρός για επανάσταση αδέλφια σύντροφοι και συντρόφισσες, όλοι μαζί χερι χέρι στην διαγραφή, αν και οι  αστρικές προβλέψεις του Λεφάκη είναι περίεργες πάλι, προσοχή τον μήνα Απρίλιο θα έχουμε σημαντικές αναθεωρίσεις και κόντρες και δεν θα λείψουν οι βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις.
Αυτό που με αναστάτωσε ποιο πολύ όμως ήταν όταν διάβασα στο ίνσταγκραμ αυτό το καταραμένο μύνημα της Στέλλας, γιατι ρε Στέλλα με τό κανες αυτό, γιατί ?
H Στέλλα είναι ιν φούλ λοβ με τον Πάνο, ίσως αυτή να ήταν η κυριότερη αιτία για την αναχώρηση μου σε αυτό το εκδρομικό δεν το άντεξα άλλο θα πάω είπα κι ας με βγει και σε κακό.

Και να σε πω και κάτι φίλος ότι προλαβαίνεις απο τσάμπα εκδρομές, σε λίγο όλες οι μοτοπεριπέτειες θα γίνονται επι πληρωμή.
Άλλωστε λεφτα υπάρχουν και φαί για όλους.
Θέλεις να ζήσεις και εσύ τον μύθο σου ιν Γκρίς..
 Ω!! Ναι μπορείς, δώσε μας τρια κατοσταρικά για τρεις μέρες και αναλαμβάνουμε πλήρος πακέτο περιπέτειας.
 Που και πόσο θα λασπωθείς σε ποιο σημείο θα κατουρήσεις που θα γίνει στάση για τσιγάρο και όλα τα απαραίτητα.
Το πακέτο θα έχει και εγχώριους ιθαγενείς να σε κυνηγάνε με τόξα και βέλη σε μερικά σημεία για ποιο πολύ σανσπές  θα σε κάνουμε να αισθάνεσαι σα να τρέχεις στο Ντακάρ αλλά θα περνάμε δίπλα απο την στάνη του κυρ Κώτσου ειδικά προγραμματισμένα σκυλιά ρομπότ θα σε κυνηγάνε χωρίς βεβαια να σκίσουν τίποτε απο το ακριβό περιπετειώδες κουστύμι σου.
Σε λίγο και στην Ελλάδα επιτέλους τα μοτοταξιδιωτικά θα έχουν την όμορφη αίγλη του Χόλιγκουτ πέντε μηχανάκια και σαράντα αυτοκίνητα απο πίσω με ειδικούς  μαγείρους επελεγμένους απο ιντερνάσιοναλ μαστερ σεφ,  διατροφολόγους ψυχολόγους μηχανικούς κάμεραμανς μανικιουρίστες ειδικούς για την πούδρα προσώπου και βαζελίνη του γκρόβερ,
ξές όλο το τημ της ασφαλούς πλαδαρής  κλασάτης περιπέτειας και τεχνητής οδύσσειας.

Το θυμάσε το γνωμικό πάρε με μάνατζερ και κάνε με ότι θες.....?

Axxx νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί
με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα....

Μετά την ανακοίνωση ότι θα πέσει επιτέλους και αυτός ο Κινέζικος διαστημικός σταθμός χωρίς ανυσηχία θα παραμεινω λάτρης του ουσιώδους άσημου βάζω και μερικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές άτι ακόμη γίνονται ακόμη βόλτες χωρίς σπόνσορες
 και χωρίς ειδικούς πλοηγούς της περιπέτειας για να μας πάνε βόλτα.
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!































































































































No comments: